Ripset

Kulmat

INLEI® Kulmien laminointi

Värjäys ja muotoilu

Kynsipalvelut

Geelikynnet

Geelikynsiin lisätään pituutta asiakkaan omiin kynsiin rakentamalla jatke. Jatke rakennetaan asiakkaan omalle kynnelle toiveiden mukaiseen muotoon ja pituuteen käyttäen muottia sekä rakennusgeeliä.


Luonnonkynnen geelaus
Luonnonkynnen geelaus eli toiselta nimeltään oman kynnen vahvistus, jossa rakennegeeliä laitetaan oman kynnen päälle ohut kerrot ilman jatketta.


Geelilakkaus
Geelilakkaus on kynsipalveluista luonnollisin vaihtoehto, jossa kynnelle laitetaan pohja- sekä päällysgeeli, mutta ei käytetä paksumpaa rakennegeeliä.
Youtube Polyacry Gel-kynsitekniikka


Polyacry Gel-kynsitekniikka

Kynsien tekemiseen käytämme Polyacry Gel-kynsitekniikkaa. Polyacry Gel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät molempien huippuominaiseuudet. Tämä mahdollistaa ohuet, mutta kuitenkin kestävät kynnet.Polyacry geeli kovetetaan LED-lampun alla kolmessakymmenessä sekunnissa. Tekniikka on kynnelle hellävarainen eikä se vaadi paljoakaan oman kynnen viilaamista.

Ihokarvojen poisto

Säärten, kainaloiden, reisien, käsivarsien ja kasvojen sokeroinnit

Vita Liberata rusketus


Ohjeet

-  Rusketus tehdään aina puhtaalle sekä kuoritulle iholle. Kuorintatuote ei saa sisältää öljyjä tai jättää öljyistä pintaa iholle.

-  On erittäin tärkeää poistaa deodorantin, hajuveden ja meikin ennen suihkurusketusta. Saavuthan puhtaalla iholla suihkurusketukseen

-  Kosteusvoidetta ei suositella käytettäväksi ennen suihkurusketusta, koska se voi muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näi n rusketus ei kehity optimaalisesti.

-  Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja väljiin vaatteisiin. Välttäen hankaavia asusteita ja rintaliivejä.

-  Suihkurusketuksen tulisi kehittyä iholla vähintään 8-12 tuntia ennen peseytymistä.

-  Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä