Ripsienpidennykset

Volyymit

Käytettävät kuidut ovat paljon kevyempiä ja ohuempia ja niitä voidaan laittaa useampia yhteen luonnonripseen, jolloin saadaan tuuheampi vaikutelma. Volyymiripsillä saadaan aikaan myös luonnollinen look

Klassiset 

Pidennyksissä yhteen omaan luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu.

Hybridit

Käytetään sekä klassista että volyymi ripsikuitua.

Megavolyymit 

Käytettävät kuidut ovat ohuen ohuia ja niitä voidaan laittaa useita yhteen luonnonripseen, jolloin saadaan erittäin tuuhea vaikutelma. 

Lash & Brow Lift

InLei Lash Lift

InLei Filler-kestotaivutus saa näyttämään ripset tuuheammilta ja antaa kiiltoa hoitaen ripsiä. Ripset taivutetaan silikonisten muottien avulla kauniille kaarelle. Taivutuksen yhteydessä ripsiin laitetaan myös kestoväri sekä ripsiä hoitava ja vahvistava hoitoaine. Taivutus kestää 4-8 viikkoa.


Inlei Brow Lift

Kulmien laminoinnilla saamme kulmistasi näyttävät ja tuuheamman näköiset. Kulmat käsitellään taivutus- ja kiinnitysaineella ja tämän jälkeen kulmat kestovärjätään.


Inlei tuotesarja

- InLei on uudenlainen kestotaivutussarja.

- Inlein aineet ovat ainoat maailmassa, jotka ovat läpäisseet tarkat allergiatestit.

- Hellävarainen, laadukas ja turvallinen

- Sopii myös tuoksuallergisille

- Hoitaa ja vahvistaa kulmiasi


Hoito-ohjeet

Kulmien kastelemista, kuumuutta ja hieromista tulisi välttää 24-48 tuntia käsittelyn jälkeen parhaan tuloksen saavuttamiseksi.


Kulmien ja ripsien värjäys

Kulmien ja ripsien kestovärjäys ja muotoilu

Kynsipalvelut

Geelikynnet

Geelikynsiin lisätään pituutta asiakkaan omiin kynsiin rakentamalla jatke. Jatke rakennetaan asiakkaan omalle kynnelle toiveiden mukaiseen muotoon ja pituuteen käyttäen muottia sekä rakennusgeeliä.


Luonnonkynnen geelaus
Luonnonkynnen geelaus eli toiselta nimeltään oman kynnen vahvistus, jossa rakennegeeliä laitetaan oman kynnen päälle ohut kerrot ilman jatketta.


Geelilakkaus
Geelilakkaus on kynsipalveluista luonnollisin vaihtoehto, jossa kynnelle laitetaan pohja- sekä päällysgeeli, mutta ei käytetä paksumpaa rakennegeeliä.
Youtube Polyacry Gel-kynsitekniikkaPolyacry Gel-kynsitekniikka

Kynsien tekemiseen käytämme Polyacry Gel-kynsitekniikkaa. Polyacry Gel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät molempien huippuominaiseuudet. Tämä mahdollistaa ohuet, mutta kuitenkin kestävät kynnet.
Polyacry geeli kovetetaan LED-lampun alla kolmessakymmenessä sekunnissa. Tekniikka on kynnelle hellävarainen eikä se vaadi paljoakaan oman kynnen viilaamista.

Vita Liberata rusketus

Vita Liberata suihkurusketuksella saat nopeasti ja turvallisesti ihollesi kauniin tasaisen rusketuksen. Suihkurusketus on turvallinen tapa saada iholle kaunis ja tasainen väri. Suihkurusketuksessa voi käydä säännöllisesti jatkuvan kauniin värin ylläpitämiseksi, ilman pelkoa ihon ennenaikaisesta ikääntymisestä tai vaurioitumisesta. Vita Liberata tuotteet sisältävät runsaasti ihoa hoitavia antioksidantteja, jotka edesauttavat ihon nuorekkaana pysymistä. Suihkurusketus on myös loistava esimerkiksi ennen juhlia, lomamatkaa tai kuvauksia varten.


Ohjeet

-  Rusketus tehdään aina puhtaalle sekä kuoritulle iholle. Kuorintatuote ei saa sisältää öljyjä tai jättää öljyistä pintaa iholle.

-  On erittäin tärkeää poistaa deodorantin, hajuveden ja meikin ennen suihkurusketusta. Saavuthan puhtaalla iholla suihkurusketukseen

-  Kosteusvoidetta ei suositella käytettäväksi ennen suihkurusketusta, koska se voi muodostaa kalvon ihon pintakerrokseen ja näi n rusketus ei kehity optimaalisesti.

-  Rusketuksen jälkeen on miellyttävää pukeutua tummiin ja väljiin vaatteisiin. Välttäen hankaavia asusteita ja rintaliivejä.

-  Suihkurusketuksen tulisi kehittyä iholla vähintään 8-12 tuntia ennen peseytymistä.

-  Peseydy rusketuksen jälkeen pelkällä vedellä