Palvelut

.

Ripsienpidennykset


Klassisissa pidennyksissä yhteen omaan luonnonripseen kiinnitetään yksi ripsikuitu. 

Hybridiripsissä käytetään sekä klassista että volyymi ripsikuitua. 

Volyymiripsissä käytettävät kuidut ovat paljon kevyempiä ja ohuempia ja niitä voidaan laittaa useampia yhteen luonnonripseen, jolloin saadaan tuuheampi vaikutelma. Volyymiripsillä saadaan aikaan myös luonnollinen look.

Megavolyymiripsissä käytettävät kuidut ovat ohuen ohuia ja niitä voidaan laittaa useita yhteen luonnonripseen, jolloin saadaan erittäin tuuhea vaikutelma. 

Kestotaivutukset  


Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus eli Lash lift on helppo ja nopea menetelmä, jossa omat ripset taivutetaan silikonisten muottien avulla kauniille kaarelle. Taivutuksen yhteydessä ripsiin laitetaan myös kestoväri sekä ripsiä hoitava ja vahvistava hoitoaine. Taivutus kestää noin 6-8 viikkoa. Kestovärjäystä voi uusia useammin. 


Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla saamme kulmistasi näyttävät ja tuuheamman näköiset. Kulmat käsitellään taivutus- ja kiinnitysaineella ja tämän jälkeen kulmat kestovärjätään. Laminoinnissa on tarkoitus asetella kulmakarvat toivomaasi muotoon. Hoidon pysyvyys voi olla jopa 8 viikkoa. Kestovärjäystä voi uusia useammin. 


Kulma- ja ripsipalvelut

Kulmien ja ripsien värjäys + muotoilu

Kynsipalvelut


Geelikynnet

Geelikynsiin lisätään pituutta asiakkaan omiin kynsiin rakentamalla jatke.

Jatke rakennetaan asiakkaan omalle kynnelle toiveiden mukaiseen muotoon ja pituuteen käyttäen muottia sekä rakennusgeeliä.

Luonnonkynnen geelaus

Luonnonkynnen geelaus eli toiselta nimeltään oman kynnen vahvistus, jossa rakennegeeliä laitetaan oman kynnen päälle ohut kerrot ilman jatketta.

Geelilakkaus

Geelilakkaus on kynsipalveluista luonnollisin vaihtoehto, jossa kynnelle laitetaan pohja- sekä päällysgeeli, mutta ei käytetä paksumpaa rakennegeeliä.

Youtube Polyacry Gel-kynsitekniikka

Kynsien tekemiseen käytämme Youtube merkin Polyacry Gel-kynsitekniikkaa. Polyacry Gel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät molempien huippuominaiseuudet. Tämä mahdollistaa ohuet, mutta kuitenkin kestävät kynnet.

Polyacry geeli kovetetaan LED-lampun alla kolmessakymmenessä sekunnissa. Tekniikka on kynnelle hellävarainen eikä se vaadi paljoakaan oman kynnen viilaamista.

Medik8 spa-kasvohoidot


Medik8 spa-kasvohoidot


Hoitovalikoimasta löytyy 6 erilaista tehokasta ja ihanan hemmottelevaa hoitoa. Hoidot voidaan toteuttaa myös sarjahoitona.

▫️Platinum facial- Medik8:n signature-kasvohoito. Innovatiivinen ihoa nuorentava kasvohoito tarjoaa välittömiä ja näkyviä tuloksia.
Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvo- ja dekolteehieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteet


.▫️Glowing facial- äärimmäisen tehokas kasvohoito hyödyntää kirkastavia aktiiviaineita ja C-vitamiinia. Edistää solujen uusiutumista tehden ihosta hehkuvan.
Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvo- ja dekolteehieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteet


.▫️Clarity facial- kasvohoidon kärsimyskukka- ja karpalouute syväpuhdistavat ja rauhoittavat ihoa. Ihosta tulee puhdistetun ja raikkaan näköinen.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvo- ja dekolteehieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteet.


▫️Pore refining facial- ihohuokosia supistava hoito. Tekee ihosta täydellisen näköisen tehokkaiden aktiivisten ainesosien ansiosta.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvo- ja dekolteehieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteet.


▫️Deep hydration facial- tehokosteutusta ihon jokaiseen kerrokseen. Erinomainen hoito ravitsemaan erittäin kuivaa ja kosteusköyhää ihoa.


Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvo- ja dekolteehieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteet.


▫️Calming facial- ammattimaisen tehokas kasvohoito rauhoittaa herkistynyttä ja tulehtunutta ihoa tehden ihosta miellyttävän tuntuisen ja kosteutetun.

Hoito sisältää kaksoispuhdistuksen, kuorinnan, kasvo- ja dekolteehieronnan, naamion, päähieronnan, tehoseerumin ja loppuvoiteet.

Medik8 kemialliset kuorinnat


Medik8 kemialliset kuorinnat

Medik8:lta löytyy laaja valikoima erilaisia ammattitason kemiallisia kuorintoja. Kemialliset kuorinnat ovat erittäin tehokkaita hoitomuotoja erilaisiin iho-ongelmiin.


Kemiallisen kuorinnan hyötyjä: 

Iho tasoittuu ja tulee sileämmäksi

Rypyt ja juonteet vähenevät Hyperpigmentaatio vaalenee Epäpuhtaudet vähenevä. 

Uudistaa ja korjaa ihoa. 

Tuottaa uusia ja terveitä ihosoluja.


Valikoimasta löytyvät hoidot:


Even- kirkastaa ihoa ja vaalentaa pigmentti muutoksia
Rewind- lisää kollageenin tuotantoa, korjaa ikääntymisen merkkejä 


Clarity- puhdistaa epäpuhdasta ja tukkeutunutta ihoa, supistaa huokosia ja edistää tervettä ihoa
Universal AHA- sopii kaikille, kirkastaa, tasapainottaa ja elvyttää ihoa, hyvä ensikertalaiselle


Sensitive PHA- heleyttää, parantaa ihon rakennetta ja vähentää tukkeumia. Sopii hyvin herkälle iholle


Eye Reveal- silmänympäryshoito, tasoittaa ihoa ja minimoi ryppyjä ja juonteita 


Ennen kemiallista kuorintaa tulisi varata aika allergiatestiin ja tehdä se viimeistään 24h ennen varsinaista hoitoa. Näin varmistetaan hapon sopivuus juuri sinulle. Allergiatesti on maksuton. 


Kontraindikaatiot:

Auringon polttama iho

Raskaus ja imetys

Ihosyöpä

Aktiivinen virus-, bakteeri- tai sieni-infektio

Sidekudossairaus esim. reuma

Tulehtunut akne

Roacuttan-lääkekuuri viimeisen 6kk aikana


Hoidon jälkeen: Kemiallisen kuorinnan jälkeen iho saattaa punoittaa, kuumottaa, tuntua kuivalta, kiristää ja iho voi hilseillä. 

Ihon kuoriutuminen rauhoittuu yleensä 2-5 päivässä.
Hoida kotona ihoa hellävaraisesti (älä käytä kasvokintaita, tai sieniä)

Anna ihon kuoriutua luonnollisesti, älä revi irtoavaa ihoaVältä auringossa oleskelua ja käytä aurinkosuojavoidetta

Vältä iholle jätettäviä AHA ja BHA tuotteita (hedelmähappoja) ja vältä rakeellisia kuorintoja viikon ajan

Vältä pois huuhdeltavia AHA- ja BHA-puhdistustuotteita 3 päivän ajan

Vältä meikkausta ainakin 12h hoidon jälkeen

Vältä itseruskettavia tuotteita vähintään viikon ajan hoidon jälkeen

Vältä saunomista, uimista ja hikoilua vähintään 24h hoidon jälkeen


Parhaimmat tulokset saadaan aikaan 3-6 kerran sarjahoidolla n. 2-4 viikon välein toistettuna.Jokainen kuorintahoito räätälöidään vastaamaan juuri sinun ihosi tarpeita.

HydraFacial-kasvohoidot


HydraFacial™️ on ihonhoitomaailmaa mullistava, markkinoiden edistynein ihonhoitoteknologia, jossa iho puhdistetaan, kuoritaan, ihohuokoset tyhjennetään ja tehoaineet syötetään syvälle ihoon kivuttomasti ja nopeasti.

 

HydraFacial on kotoisin USA:sta. Teknologia on nimetty parhaaksi ihonhoitoteknologiaksi USA:n johtavan kauneudenhoitoalan ammattilaislehden Les Nouvelles Estetiques & SPA:n toimesta jo useana vuonna peräkkäin.


HydraFacial Signature


Ihon peruskuntoa korjaava sekä syväkosteuttava kasvohoito. HydraFacial™️ -kasvohoitolaitteen ainutlaatuinen huipputeknologia kuorii, tyhjentää musta- ja valkopäät sekä syöttää ihoon tehoaineita jättäen iholle hyvää oloa hehkuvan kuulauden.


HydraFacial Clarifying


Syväpuhdistava kasvohoito joka minimoi ihon talineritystä samalla pienentäen laajentuneita ihohuokosia. HydraFacial™️ huipputeknologian omaavalla hoitomenetelmällä ihon epäpuhtaudet musta- ja valkopäät poistetaan kivuttomasti, jättäen ihon samettisen pehmeäksi ja puhtaaksi. Hoidon aikana tehdään myös GlySal happokuorinta, joka tehostaa hoitotuloksia.


HydraFacial Age Refinement 

 
Kypsän ihon ihanteellinen kasvohoito korjaa ikääntymisen merkkejä, pigmenttimuutoksia sekä syviä ryppyjä tehokkaan baby botox Dermabuilder™️ peptidiampullin avulla. Sisältää GlySal happokuorinnan, joka tehostaa hoitotuloksia.

Medik8- ihonhoitotuotteita on mahdollista ostaa myös https://www.medik8.fi/ - verkkokaupasta.

Valitse tilauksen yhteydessä jälleenmyyntilistalta KUOPIO - Beauty Rose Kuopio