Kasvohoidot

Peruskasvohoito

Toteutetaan asiakkaan toiveiden, sekä ihontarpeiden mukaan. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, naamion, seerumin ja loppuvoiteen

Rentouttava kasvohoito

Sisältää peruskasvohoidon lisäksi kasvojen, kaulan ja dekolteen alueen hieronnan.

Puhdistava kasvohoito

Sisältää alkupuhdistuksen, kuorinnan, mekaanisen ihonpuhdistuksen komedoraudalla, hieronnan, naamion, seerumin ja loppuvoiteen.

AHA-happohoito

Tehokas kuolleen ihosolukon poistava happokuorinta joka hoitaa ihon ikämuutoksia, liikapigmentaatiota, epäpuhtauksia ja aknea, sekä tasoittaa ihon pintaväriä. Hoito sisältää alkupuhdistuksen, happokuorinnan, hieronnan, naamion, seerumin ja loppuvoiteen

Sokerointi

Sokerointi on hellä karvanpoistomenetelmä jossa karva poistetaan iholta karvatuppea myöten. Sokerimassa poistaa myös kuolleen ihosolukon tehden ihosta sileän ja pehmeän.

Hieronta

Kuumakivihieronta

Jos koet stressiä niin rentouttava kuumakivihieronta voi olla sinulle täydellinen vaihtoehto, tässä hoidossa yhdistyvät tavallinen terapeuttinen hieronta ja ihon päälle asetettavat lämpöiset kivet. Tämä voi auttaa energian virtaamisessa, sekä lievittää fyysisiä ja psyykkisiä häiriöitä.

Klassinen hieronta

Käsintehty klassinen hieronta on vanha ja perinteinen hoitomuoto. Hieronta mm. laukaisee erilaisia jänitystiloja, helpottaa kipuja, vilkastuttaa verenkiertoa, kudosten aineenvaihduntaa sekä kuona-aineiden poistumista kehosta.

Lash lift & kestoväri


Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista ja muotoilua. Kestotaivutuksen tulos säilyy noin 4-8 viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista sillä taivutus kasvaa ulos omien ripsien uusiutuessa. Kestotaivutus sisältää kestovärin.

Herkkyys ripsipidennysliimoille ei ole este ripsien kestotaivutukselle.


Ripsien kestovärjäys

Kulmat


Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla saat kauniit, tuuheat ja huolitellut kulmakarvat helposti yhdellä kertaa. 

Kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa.


Kulmien värjäys ja muotoilu


Ripsienpidennys


Ripsienpidennykset tuovat helppoutta arkeen ja näyttävyyttä juhliin!

 

Teemme ripsienpidennyksiä klassisella-, hybridi sekä volyymitekniikalla. Lopputulokseen vaikuttavat tekniikan lisäksi huomattavasti valitun ripsen pituus, paksuus, kaarevuus ja muoto.

Kynnet

Geelikynnet

Geelikynsiin lisätään pituutta asiakkaan omiin kynsiin rakentamalla jatke. Jatke rakennetaan asiakkaan omalle kynnelle toiveiden mukaiseen muotoon ja pituuteen käyttäen muottia sekä rakennusgeeliä.


Luonnonkynnen geelaus Luonnonkynnen geelaus eli toiselta nimeltään oman kynnen vahvistus, jossa rakennegeeliä laitetaan oman kynnen päälle ohut kerros ilman jatketta.


Geelilakkaus Geelilakkaus on kynsipalveluista luonnollisin vaihtoehto, jossa kynnelle laitetaan pohja- sekä päällysgeeli, mutta ei käytetä paksumpaa rakennegeeliä.


Polyacry Gel-kynsitekniikka

 Polyacry Gel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät molempien huippuominaiseuudet. Tämä mahdollistaa ohuet, mutta kuitenkin kestävät kynnet. Polyacry geeli kovetetaan LED-lampun alla kolmessakymmenessä sekunnissa. Tekniikka on kynnelle hellävarainen eikä se vaadi paljoakaan oman kynnen viilaamista.