Lash lift & kestoväri


Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista ja muotoilua. Kestotaivutuksen tulos säilyy noin 4-8 viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista sillä taivutus kasvaa ulos omien ripsien uusiutuessa. Kestotaivutus sisältää kestovärin.

Herkkyys ripsipidennysliimoille ei ole este ripsien kestotaivutukselle.


Ripsien kestovärjäys

Kulmat


Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla saat kauniit, tuuheat ja huolitellut kulmakarvat helposti yhdellä kertaa. 

Kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa.


Kulmien värjäys ja muotoilu


Ripsienpidennys


Ripsienpidennykset tuovat helppoutta arkeen ja näyttävyyttä juhliin!

 

Teemme ripsienpidennyksiä klassisella-, hybridi sekä volyymitekniikalla. Lopputulokseen vaikuttavat tekniikan lisäksi huomattavasti valitun ripsen pituus, paksuus, kaarevuus ja muoto.

Kynnet

Geelikynnet

Geelikynsiin lisätään pituutta asiakkaan omiin kynsiin rakentamalla jatke. Jatke rakennetaan asiakkaan omalle kynnelle toiveiden mukaiseen muotoon ja pituuteen käyttäen muottia sekä rakennusgeeliä.


Luonnonkynnen geelaus Luonnonkynnen geelaus eli toiselta nimeltään oman kynnen vahvistus, jossa rakennegeeliä laitetaan oman kynnen päälle ohut kerros ilman jatketta.


Geelilakkaus Geelilakkaus on kynsipalveluista luonnollisin vaihtoehto, jossa kynnelle laitetaan pohja- sekä päällysgeeli, mutta ei käytetä paksumpaa rakennegeeliä.


Polyacry Gel-kynsitekniikka

 Polyacry Gel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät molempien huippuominaiseuudet. Tämä mahdollistaa ohuet, mutta kuitenkin kestävät kynnet. Polyacry geeli kovetetaan LED-lampun alla kolmessakymmenessä sekunnissa. Tekniikka on kynnelle hellävarainen eikä se vaadi paljoakaan oman kynnen viilaamista.

Suihkurusketus

Suihkurusketukset pian taas varattavissa!


Suihkurusketus Minetan sarjalla.

- Kaunis rusketus ja tehokosteutettu iho

- Pitkäkestoinen rusketus vain 1 tunnissa. (Pidentämällä aikaa tummempi lopputulos)

- Tuote sisältää ravintoaineita, joiden tiedetään lieventävän raskausarpia, ryppyjä, juonteita ja kuivaa ihoa