Lash lift & kestoväri


Ripsien kestotaivutus

Ripsien kestotaivutus tarkoittaa luonnonripsien kemiallista taivuttamista ja muotoilua. Kestotaivutuksen tulos säilyy noin 4-8 viikkoa, riippuen asiakkaan ripsien kasvutahdista sillä taivutus kasvaa ulos omien ripsien uusiutuessa. Kestotaivutus sisältää kestovärin.

Herkkyys ripsipidennysliimoille ei ole este ripsien kestotaivutukselle.

Valmistautuminen Ripsien kestotaivutukseen

 • Tulethan palveluun ilman ripsiväriä jos mahdollista, jotta hoitoaikaasi ei kulu ripsivärin puhdistukseen. 
 • Öljytuotteiden käyttö ripsissä, voi tehdä ripseen öljykalvon, jolloin ripsien kestotaivutuksessa käytettävät aineet eivät välttämättä vaikuta toivotulla tavalla. Tämän vuoksi vedenkestävää ripsiväriä tulisi välttää ja jättää kaikki öljypohjaiset tuotteet pois 2 viikkoa ennen taivutukseen tulemista.
 • Ethän käytä myöskään öljytuotteita ripsien kestotaivutuksen jälkeen. Tämä saattaa heikentää pysyvyyttä. 
 • Piilolinssit tulee poistaa


Ripsien kestovärjäys

Kulmat


Kulmien laminointi

Kulmien laminoinnilla saat kauniit, tuuheat ja huolitellut kulmakarvat helposti yhdellä kertaa. 

Kulmakarvojen laminoinnissa kulmakarvat muotoillaan, värjätään ja hoidetaan yhdellä käsittelyllä. Käsittely on turvallinen ja tutkittu ja sen vaikutus kestää 4-6 viikkoa.


Ennen kulmien laminointia


 • Poistathan piilolinssit silmistä ripsipidennysten laiton ja huollon ajaksi.
 • Itseruskettava reagoi kulmien värjäysaineen kanssa, joten itseruskettavan käyttöä tulee välttää vähintään kaksi päivää ennen värjäystä ja kaksi päivää värjäyksen jälkeen.
 • Öljyjen säännöllinen käyttö kulmissa tekee kulmaan ns. öljykalvon, jolloin laminointiin vaikuttavat aineet eivät pääse vaikuttamaan yhtä tehokkaasti, ja lopputulos voi jäädä valjuksi.
 • Suosittelemme ottamaan palvelun n. neljä päivää ennen tärkeää menoa, jotta väri kulmissa on vaalentunut ensikäsittelystä.
 • Seerumin käyttö käsittelyn jälkeen on tärkeää


Kulmien värjäys ja muotoilu


Ripsienpidennys


Ripsienpidennykset tuovat helppoutta arkeen ja näyttävyyttä juhliin!

 

Teemme ripsienpidennyksiä klassisella-, hybridi sekä volyymitekniikalla. Lopputulokseen vaikuttavat tekniikan lisäksi huomattavasti valitun ripsen pituus, paksuus, kaarevuus ja muoto.


.

 • Poistathan piilolinssit silmistä ripsipidennysten laiton ja huollon ajaksi.
 • Tulethan ripsipidennysten laittoon ja huoltoon aina mahdollisimman puhtain ripsin, ilman silmämeikkiä. Lika ja meikki heikentää ripsipidennysten pysyvyyttä, sillä pysyvä liimasidos vaatii alleen täysin puhtaat luonnonripset
 • Raskaus ja imetys ei haittaa ripsipidennyksistä. Hormonit voivat vaikuttaa luonnolliseen ripseen ja kasvunopeuteen, minkä takia ripsipidennysten pysyvyys voi olla normaalia huonompi. 

Sokerointi


Sokerointi on hygieeninen ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä. Karvat pysyvät poissa n. 3-8 viikkoa riippuen omasta karvatyypistä. Sokerointi poistaa myös iholta kuollutta ihosolukkoa ja ihosta tulee kirkkaamman ja terveemmän näköinen. Sokeroinnin jälkeen kosteusvoiteet imeytyvät paremmin ihoon. 

Käytössämme on laadukkaat Alexandria Professionals -tuotteet.

Kynnet

Geelikynnet

Geelikynsiin lisätään pituutta asiakkaan omiin kynsiin rakentamalla jatke. Jatke rakennetaan asiakkaan omalle kynnelle toiveiden mukaiseen muotoon ja pituuteen käyttäen muottia sekä rakennusgeeliä.


Luonnonkynnen geelaus Luonnonkynnen geelaus eli toiselta nimeltään oman kynnen vahvistus, jossa rakennegeeliä laitetaan oman kynnen päälle ohut kerros ilman jatketta.


Geelilakkaus Geelilakkaus on kynsipalveluista luonnollisin vaihtoehto, jossa kynnelle laitetaan pohja- sekä päällysgeeli, mutta ei käytetä paksumpaa rakennegeeliä.


Polyacry Gel-kynsitekniikka

 Polyacry Gel on geelin ja akryylin fuusio, jossa yhdistyvät molempien huippuominaiseuudet. Tämä mahdollistaa ohuet, mutta kuitenkin kestävät kynnet. Polyacry geeli kovetetaan LED-lampun alla kolmessakymmenessä sekunnissa. Tekniikka on kynnelle hellävarainen eikä se vaadi paljoakaan oman kynnen viilaamista.

Suihkurusketus

Suihkurusketus Minetan sarjalla.

- Kaunis rusketus ja tehokosteutettu iho

- Pitkäkestoinen rusketus vain 1 tunnissa. (Pidentämällä aikaa tummempi lopputulos)

- Tuote sisältää ravintoaineita, joiden tiedetään lieventävän raskausarpia, ryppyjä, juonteita ja kuivaa ihoa

- Huuhtele haalealla vedellä 45 sekunnin ajan. Älä käytä saippuaa tai kuorinta-aineita. Ensimmäisen suihkun jälkeen rusketuksesi kehittyy ja sen sävy syventyy seuraavan 24 tunnin aikana. Voit käydä säännöllisesti suihkussa 8-16 tuntia tuotteen levityksen jälkeen.